Service

Kwaliteit staat voorop

3D Print Service

3D printing is een vak op zich. Wij proberen voor u en uw toepassing het beste resultaat te halen. Dit kan met een ingestuurd 3D model of een model dat in opdracht wordt ontworpen.
shop

Webshop

In onze webshop verkopen wij onze eigen kwaliteitsproducten. Sommige hiervan zijn door ons eigen team ontworpen maar ik elk geval altijd door ons zelf geprint.
Product ontwerp

Product Ontwerp In Eigen Huis

Heeft u net even dat eindnokje nodig om een scherpe rail af te schermen, geen probleem wij kunnen deze in huis ontwerpen. Uitraad is dit maar één van de vele voorbeelden wat je simpel met een 3D printer kunt oplossen. U kunt natuurlijk ook gewoon uw 3D bestand aan ons aanleveren en wij printen deze voor u uit.*
Product ontwikkeling

In huis...

In huis ontwikkelen wij producten voor eindgebruikers, dit kan een algemeen product zijn die we vervolgens weer verkopen in onze webshop maar kan ook een specifiek product zijn op aanvraag van de klant.
Iets over ons...

We zijn trots op ons werk

0
Eigen producten in productie
0
Print uren per dag

* Een voorwaarde voor aangeleverde modellen zijn dat wij deze moeten kunnen printen op één van onze 3D printers. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.